YASAL UYARILAR

Bu sitede yer alan metin, resim, video ya da herhangi bir içerikte yer alan tüm tescilli ve/veya ticari markalar sahiplerine aittir.
Bu sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, bir amaca uygunluğu, sizin tarafından kullanılabilir oluşu, kullanılabilirse ücretli olup olmadığı ya da ek koşulların kabulünü gerektirip gerektirmediği konuları da dahil olmak üzere hiç bir garanti yoktur. Bu sitede yer alan tüm içerik “olduğu gibi” sunulmaktadır. Bu sitede yer alan ya da bu site aracılığıyla erişilebilecek herhangi bir içerik ya da bilginin kullanımı sonucunda doğacak maddi ve/veya manevi zararlar konusunda tüm sorumluluk okuyucu ve/veya uygulayan kişiye aittir.
Bu sitedeki çoğu içerik eğitim amacıyla sunulmaktadır. Sunulan içeriklerin ticari amaçlarla kullanımı uygun olmayabilir.
Bu sitedeki içeriklerin tekrar yayınlanması üzerinde hiç bir değişiklik yapılmadan, kopyalanan sayfaya çalışan bir bağlantı verilerek ve yazarın adı ve soyadının belirtilmesiyle mümkündür.
Bu sitede başka internet adreslerine bağlantılar bulunmaktadır ve başka internet adreslerinden içerikler görüntülenmektedir. Bu site aracılığıyla erişebileceğiniz diğer tüm siteler ve bu sitelerin içerikleri, kullanım şartları gibi herhangi bir konuda garanti yoktur ve sorumluluk size aittir.

Bu sitede yer alan uygulama ve içeriklerin ek kullanım şartları ya da lisans sözleşmeleri bulunabilir.

Bu siteyi ziyaret ettiğinizde ya da bir form doldurduğunuzda (örneğin yorum ya da kayıt formu gibi) bize çeşitli kişisel bilgiler verirsiniz. Bu bilgilerden bazıları yayınlanmaktadır. (Örneğin, yorumunuzla birlikte adınız yayınlanmaktadır.) Bunların dışında bir çok sitenin yaptığı gibi en çok ziyaret edilen sayfalar, en çok kullanılan işletim sistemleri gibi çeşitli bilgileri sitemizi optimize etmek, içerik ve hizmetlerimizi geliştirmek için toplarız. Bu bilgileri toplamak için çerezler ve başka teknolojiler kullanabiliriz. Bu bilgilerin toplanması ve işlenmesi için üçüncü parti yazılım ve servisler kullanabiliriz. Bazı bilgilerin sunucu kayıtlarında tutulması yasal zorunluluk olabilir.

Size yardım etmek zorunda değilim, böyleymişim gibi davranmayın. İnternet üzerinden hakaret etmek ile yüzümüze hakaret etmek arasında pek fark olmadığını hatırlatırım. Tüm yorumların IP adresleri sunucularda saklanmaktadır.