Tekrar Merhaba

Kategori: Anasayfa, Diğer, Eski Yazılar | 0

Bu blogu açmamın amacı kendimi tanıtmaktan öte, insanlara bazı konularda yardımcı olabilmek,  düşüncelerimi sizlerle paylaşabilmek.

18 yaşındayım.  Önümüzdeki sene üniversiteye başlamak istiyorum.  Teknolojiyle uzun süredir haşır neşirim. Ancak kendimi asla teknoloji ya da programlama uzmanı olarak tanımlamıyorum, bu işte çok bilgiliyim falan da demiyorum. Ancak bildiğim kadarını paylaşmak istiyorum.

Internette gezerken, bazen teknoloji-sever arkadaşlara çok basit hatta komik gelebilecek bazı konularda sorular sorulduğunu farkediyorum.  Nedense insanların her zaman bazı şeyleri bizim kadar bilmesi gerektiğini düşünüyoruz, buna ben de dahilim 🙂 Ancak herkesin arası teknolojiyle çok iyi olmayabiliyor, bilgisayarla yeni tanışmış ya da sadece gerekli gördükleri zamanlarda kullanan bir çok insan var.

Internette ad ve soyad ile açılmış bir çok teknoloji meraklısının bloglarının programlamayla ilgili olduğunu, hatta programlamaya yeni başladıysanız bile bahsedilenlerden çoğunlukla bir şeyler anlamayacağınızı farkettim.  Bu tür blogu olanlara saygı göstermekle birlikte, belki de bu konularda şimdilik o kadar iddialı olmadığımdan, blogumun aynı kitleye hitap etmeyeceğini belirteyim.  Blogum bilgisayarla ilgili temel konulara değinecek ve programlamaya giriş yapmak isteyen kullanıcalara yönelik içerikler de olacak. Giriş ve orta düzey kullanıcılara hitap edecek diyebiliriz yani.

Uzun lafın kısası, vakit buldukça bir şeyler yazmaya çalışacağım. Umarım yararlı bulur ve faydalanırsınız.

Blog maceramın hem bana hem de size yararlı olması dileğiyle…