Şu an üzerinde çalıştığım projelerim:

Sosyal Eğitim Platformu
Sosyal ağlar ile eğitim uygulamalarını bir araya getirecek ödüllü  projem.

GPSAraçları   [İlgili Yazılar] [Uygulama Sayfası]
Bada telefonlarda GPS bilgilerini ve konumu ana ekranda gösteren bir widget.

USB Aktarıcı [İlgili Yazılar] [Uygulama Sayfası]
Pardus, ArchLinux, MeeGo gibi Linux dağıtımlarının USB flash bellek, hafıza kartı gibi ortamlara aktarılarak oradan yüklenmesi ya da çalıştırılmasını sağlayan aktarım aracı. Hem Windows hem Linux ortamında çalışmaktadır.

Bada Durum Widgetleri [İlgili Yazılar] [Uygulama Sayfası]
CellStatus, BatteryStatus, WirelessStatus
Samsung Bada için şebeke, kablosuz ağ ve pil durumunu (neredeyse) eş zamanlı olarak gösteren küçük ve basit widgetlar.

SınavaKalan [İlgili Yazılar] [Uygulama Sayfası Symbian] [Uygulama Sayfası Bada]
Ülkemizde yapılan sınavalara kalan zamanı gün, saat saniye olarak gösteren uygulama. Nokia S60v5,  Symbian^3 ve Bada OS platformlarında çalışmaktadır.

Şu an çalışmaya ve yayınlamaya devam etmediğim yazılım projeleri:

Tam Ekran Kamera
Nokia N70 ve N72 gibi S60v2 telefonların kamerasını tam ekran kullanmayı sağlayan bir uygulama. Fotoğraf çekerken etiketleme, efekt verme, yüksek dijital yakınlaştırma, çekim sırasında çerçeve ekleme, beyaz dengesi ve flaş seçeneklerini değiştirme gibi bir çok özelliği var.

CellLocation
Yine Nokia s60v2 telefonlarda konumun baz istasyonundan yola çıkarak belirlenmesini ve buna bağlı kullanılmasını sağlayan uygulamaya. Örneğin belirli bir alana girdiğinizde telefonu sessize almak, belirli bir numaraya mesaj göndermek gibi  özelikleri var.

WLANTools
Nokia’nın s60v3 ve S60v5 (Symbian 9) telefonları için kablosuz ağ keşfetme yazılımı. Ağları güvenlik özelliklerine göre sıralama, MAC adresi gösterme, grafiksel sinyal kalitesi takibi gibi özellikleri var.

SMS Manager
Dolaylı olarak katkıda bulunduğum ve Fatih Kartal ile birlikte yaptığımız bir uygulama. Şifreli SMS gönderme, SMS chat ekranı, grup yazışma, SMS hatırlatma uyarısı, SMS sesli okuyucu,  SMS içeriğinin ana ekranda gösterilmesi gibi özellikleri var S60v2, S60v3 ve S60v5 için geliştirildi.

Hafıza Kartı Yönetici
Hem bilgisayar hem de cep telefonu için geliştirilmiş bir uygulama, hafıza kartın yer alabilecek gereksiz bilgileri (tarayıcı önbelleği, kütük dosyaları gibi) temizleyerek açan,  kart formatlama, yedek alma ve geri yükleme gibi özellikleri olan bir yazılım.

ReadyToPlay
Alt yazı desteği ile birlikte videoları seçilen profildeki cihazda oynatmaya hazır biçime getiren bilgisayar programı.

DiskUtilities
USB flash bellekler, fotoğraf makineleri,  MP3 çalarlar,  cep telefonları için yedekleme, gereksiz dosya silme,  cihaz çözünürlüğüne uygun fotoğraf sekronizasyonu gibi özellikleri barındıran taşınabilir disk yönetim aracı.

İlkTık Yedekle ve Geri Yükle:
DiskUtilites ve Hafıza Kartı Yöneticinin temelindeki yedekleme ve geri yükleme işlemlerini barındıran uygulama