Hakkımda

Küçük yaşlardan beri teknoloji ve bilgisayarla ilgileniyorum.

Programlamaya PHP ve Python ile başladım. 2007 yılında kendi sitemi ve forumumu açarak programlarımı paylaşmaya başladım.

Lise hayatım boyunca daha çok web ve mobil programlamayla ilgilendim. S60/Symbian platformu için Python scriptleri yazarak çeşitli programlar geliştirdim.  e-biko Uluslararası Bilişim Olimpiyatları’nda Sosyal Eğitim Platformu (Social Education Platform) isimli projem ve MEB Tanıt Okulunu Web Tasarım Yarışması’nda kendi okulumu tanıtan projemle dereceler elde ettim.

2010 yılında zamanında Pardus tarafından desteklenen ozgurlukicin.com sitesinde Yeni Fikirler Arayüzü yöneticiliği yapmaya başladım. Zamanın en çok dile getirilen Pardus’un USB üzerinden kurulumuyla ilgili problemlere çözüm geliştirmek için USBAktarıcı isimli projemi geliştirdim.

Üniversitede bilgisayar mühendisliğini tercih etmemle bilgisayara olan tutkumu meslek haline getirmeyi hedeflemiş oldum.

Devam etmekte olan üniversite hayatımın şimdiye kadarki bölümünde boyunca C#.NET ile otomasyon programlama ve Java EE ile dosya paylaşım web sitesi geliştirme gibi projelerle uğraştım.

Android kullanıcısıyım ve Android uygulama geliştirmeyle de ilgileniyorum. Bilgilerimi paylaşmak için androidnoktasi.com sitesini kurdum.

Şu sıralar daha çok nodejs ve modern javascript teknolojileriyle ilgileniyorum.

 

Staj ve iş konularıyla ilgili iletişim için [email protected] e-posta adresimi kullanabilirsiniz.